logo-small
Henk Korenberg-1
June 30 2017

Synergo breidt uit naar het noorden

Synergo opende onlangs een nieuwe vestiging in Breda. Hierdoor heeft het ingenieursbureau meer slagkracht gekregen in Zuid-Nederland. Om hetzelfde effect te bereiken in Noordoost Nederland, liggen er inmiddels al plannen op tafel voor een derde vestiging in Twello (Gelderland). Henk Korenberg is sinds maart 2017 werkzaam bij Synergo als projectmanager. Hij is de eerste collega die vanuit vestiging Twello gaat werken.

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de voedingsmiddelenindustrie, maakte Henk de overstap van een sauzenfabrikant naar Synergo. “Ik heb echt een vliegende start gemaakt bij Synergo”, aldus Henk. “Al vanaf de eerste werkweek werk ik volop aan projecten door het hele land. Daarbij probeer ik ook regelmatig even bij mijn collega’s in Goes en Breda binnen te stappen. Als projectmanager zijn mijn taken zeer divers. Denk bijvoorbeeld aan advisering, initiëring, opstellen van CAPEX, engineering, aansturing op locatie en/of begeleiding van de uitvoering. Mijn dagen zijn dus goed gevuld!”

Naast het werken aan projecten krijgt Henk ook de taak om de vestiging in Twello verder op te bouwen. Hij is daarom druk bezig met het vinden van de juiste professionals. Op korte termijn is het de bedoeling dat er een volledig team werkzaam is vanuit het kantoor in Twello. Op deze manier zal Synergo ook beter bereikbaar zijn voor (potentiële) klanten in het midden, noorden en oosten van het land.

Wanneer Henk gevraagd wordt wat zijn ervaringen tot nu toe zijn bij Synergo antwoordt hij: “Mijn begin bij Synergo valt te omschrijven als een warme deken. Vanaf mijn eerste werkdag viel me al op dat iedereen, op alle niveaus, bij elkaar betrokken is. Er heerst echt een familiecultuur; er is aandacht voor elkaar. Wij zijn een club professionals die elke dag wel iets van elkaar kunnen en willen leren.

Ook in zijn vrije tijd valt Henk te omschrijven als een bezig bijtje. Hij is raadslid bij de gemeente Oldebroek. Daarnaast trekt Henk er graag op uit met zijn gezin. Zijn overige tijd steekt hij in modelbouwvliegtuigen waarmee hij zelfs Nederlands kampioen is geworden.