logo-small
IMG_0794_nieuw-1
May 10 2017

Hoog kennisniveau trekt nieuwe professionals aan

De technische voedingsmiddelenindustrie is Ton Engbers niet vreemd. Na zijn studie HTS Materiaalkunde kwam hij vrij snel terecht in deze gespecialiseerde branche. Zonder echt op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging, belandde hij toch bij Synergo. Waarom? Het informele karakter en het hoge kennisniveau triggerden Ton om de overstap te maken.

“Kun je iets vertellen over je functie bij Synergo?”

“Viavia werd ik benaderd: of Synergo niet een mooie overstap voor mij zou zijn? Nadat ik wat informatie opzocht, was ik gelijk enthousiast. Het kennisniveau ligt heel hoog, waardoor Synergo meer dan voldoende uitdaging biedt. Sinds 1 maart  ben ik begonnen bij Synergo als Projectmanager. De eerste weken waren logischerwijs wat rustiger en stonden vooral in het teken van het inwerktraject, De projecten binnen Synergo zijn zeer divers. Van de begin- tot de eindfase ben ik betrokken bij een project. Inmiddels heb ik een aantal haalbaarheidsstudies lopen. Allereerst proberen we de échte klantvraag te achterhalen waarna we verschillende scenario’s uitwerken. Tijdens een project zorg ik voor een vlotte en correcte communicatie, coaching van projectmedewerkers, en rapporteer over de voortgang. De diversiteit aan werkzaamheden maakt mijn baan bij Synergo zeer dynamisch. Iets waardoor ik iedere dag weer met plezier naar mijn werk ga.”

“Welke indruk heb je van Synergo tot dusver?”

 “De cultuur bij Synergo is heel open en weinig hiërarchisch. We vormen een hechte groep. Zelf werk ik vanuit de vestiging in Breda maar ook met de collega’s in Goes heb ik goed contact. Synergo is een jong bedrijf met professionals die er écht voor willen gaan. We zijn allemaal leergierig, waardoor we veel van elkaar leren.”

“Wat moeten we verder nog weten over jou?”

“Na werktijd kom ik thuis bij mijn vrouw en drie kinderen. Verder heb ik een aantal sportieve interesses waaronder motorrijden, tennissen en hardlopen. Ik houd mijzelf dus wel bezig!”