logo-small
20180330_083338-1
March 30 2018

Even voorstellen: Geert-Jan Vlemmix 

Geert-Jan heeft inmiddels verschillende functies beoefend maar bouw en techniek is altijd een passie gebleven. Inmiddels is hij al een paar maanden werkzaam bij Synergo als technisch tekenaar.

Bouw en montage

Geert-Jan begon zijn loopbaan als elektricien, waar hij al leerde technische tekeningen te lezen en uit te voeren. Na een aantal jaren wilde hij toch bredere kennis opdoen. Hij volgde in die periode een monteursopleiding die hij succesvol afrond. Hierna is hij gaan werken in de bouw- en montagewereld.

Technisch tekenen

Na een aantal jaar wilde Geert-Jan toch verder leren in de techniek. Hij volgde verschillende cursussen en begon als technisch tekenaar. Hij vertelt hierover: “Ik merk al vanaf het begin van mijn carrière dat ik feeling heb met techniek. Als technisch tekenaar kon ik echt mijn ei kwijt. Ik leerde verschillende softwarepakketten kennen. Het werk is afwisselend en ik kan hierover blijven bijleren.”

Ervaring bij Synergo

Viavia kwam Geert-Jan in contact met Synergo. Hij merkte snel dat hij bij Synergo veel kon leren en de ruimte kreeg om zichzelf verder te ontwikkelen. De keuze voor een overstap was dan ook snel gemaakt. Daarnaast kan hij in de projecten goed zijn kennis over elektra en machinebouw in de praktijk brengen. Hij voelt zich inmiddels helemaal thuis: “Bij Synergo ben ik heel natuurlijk in de projecten gerold. Ik werk nauw samen met verschillende projectleiders. Het is gewoon een heel professionele en ontspannen omgeving waar ik zeker nog veel zal leren!”