logo-small

Current affairs

Our most recent news items are listed here. Are you interested in all the other news items published by Synergo? If so, click on the link below.

DSC_3889a smallLees verder
November 08 2017

Besparing door doordachte bepaling ATEX zonering

Veiligheid is de hoogste prioriteit voor bedrijven in de voedingsverwerkingsindustrie. Vanzelfsprekend moeten processen en ruimten effectief ingeregeld worden, maar veiligheid van de mensen staat daarbij altijd voorop.

Lees verder
DSC_3820aLees verder
October 25 2017

Maximaal resultaat behalen door inlenen technisch adviseur in de foodbranche

Strakke planningen, capaciteitsproblemen, en gebrek aan specialistische kennis zijn meer dan eens redenen dat projecten meer tijd en geld kosten dan nodig is. Een goede oplossing in dat geval is het inhuren van een adviseur die volledig de belangen behartigt van het betreffende bedrijf.

Lees verder
Energietechnologie in foodbrancheLees verder
October 11 2017

Energietechnologie inzetten in foodbranche

Afgelopen maand startte Michel van der Linde bij Synergo. Na een veelzijdige loopbaan waarin hij verschillende technische functies bekleedde, koos hij voor een baan als projectleider in de foodbranche.

Lees verder
873FED7BLees verder
September 25 2017

Onderzoek naar frietproductie zonder geuroverlast

Synergo Consultancy werkt al een aantal jaren intensief samen met de HZ University of Applied Sciences. De open en enthousiaste sfeer binnen het bureau spreekt veel stagiaires aan. Dit jaar kreeg Sven Gommers van de opleiding Energie- en Procestechnologie de kans om af te studeren bij Synergo. 

Lees verder
Henk KorenbergLees verder
June 30 2017

Synergo breidt uit naar het noorden

Synergo opende onlangs een nieuwe vestiging in Breda. Hierdoor heeft het ingenieursbureau meer slagkracht gekregen in Zuid-Nederland. Om hetzelfde effect te bereiken in Noordoost Nederland, liggen er inmiddels al plannen op tafel voor een derde vestiging in Twello (Gelderland).

Lees verder
shutterstock_587641292Lees verder
June 13 2017

Concurrerend blijven door procesautomatisering

De concurrentie in de foodindustrie is mondiaal en stevig. Marges staan onder druk. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om hun fabrieken naar lagelonenlanden te verplaatsen, terwijl andere bedrijven juist waarde blijven hechten aan productie in eigen land.

Lees verder
Opening_pand_BredaLees verder
June 09 2017

Feestelijke opening pand Breda

Synergo, in Breda. De opening wordt vooral gezien als teamsucces. Om die reden werd al het personeel en familie uitgenodigd om deze mijlpaal samen te vieren.

Lees verder
IMG_0794_nieuwLees verder
May 10 2017

Hoog kennisniveau trekt nieuwe professionals aan

De technische voedingsmiddelenindustrie is Ton Engbers niet vreemd. Na zijn studie HTS Materiaalkunde kwam hij vrij snel terecht in deze gespecialiseerde branche. Zonder echt op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging, belandde hij toch bij Synergo. Waarom? Het informele karakter en het hoge kennisniveau triggerden Ton om de overstap te maken.

Lees verder