logo-small

Current affairs

Our most recent news items are listed here. Are you interested in all the other news items published by Synergo? If so, click on the link below.

Henk KorenbergLees verder
June 30 2017

Synergo breidt uit naar het noorden

Synergo opende onlangs een nieuwe vestiging in Breda. Hierdoor heeft het ingenieursbureau meer slagkracht gekregen in Zuid-Nederland. Om hetzelfde effect te bereiken in Noordoost Nederland, liggen er inmiddels al plannen op tafel voor een derde vestiging in Twello (Gelderland).

Lees verder
shutterstock_587641292Lees verder
June 13 2017

Concurrerend blijven door procesautomatisering

De concurrentie in de foodindustrie is mondiaal en stevig. Marges staan onder druk. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om hun fabrieken naar lagelonenlanden te verplaatsen, terwijl andere bedrijven juist waarde blijven hechten aan productie in eigen land.

Lees verder
Opening_pand_BredaLees verder
June 09 2017

Feestelijke opening pand Breda

Synergo, in Breda. De opening wordt vooral gezien als teamsucces. Om die reden werd al het personeel en familie uitgenodigd om deze mijlpaal samen te vieren.

Lees verder
IMG_0794_nieuwLees verder
May 10 2017

Hoog kennisniveau trekt nieuwe professionals aan

De technische voedingsmiddelenindustrie is Ton Engbers niet vreemd. Na zijn studie HTS Materiaalkunde kwam hij vrij snel terecht in deze gespecialiseerde branche. Zonder echt op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging, belandde hij toch bij Synergo. Waarom? Het informele karakter en het hoge kennisniveau triggerden Ton om de overstap te maken.

Lees verder
visual-synergo-1.620x337x1Lees verder
April 20 2017

Kennisdeling in IJsland

Binnen een gespecialiseerde branche als de technische voedingsmiddelenindustrie liggen de professionals niet voor het oprapen. Daarom is het belangrijk de professionals in spe al vroeg aan te spreken en te enthousiasmeren. Synergo heeft daarom nauw contact met de HZ University of Applied Sciences en haar studenten van de opleiding ‘energie & procestechnologie’.

Lees verder
Visual synergoLees verder
March 30 2017

Teamwork sleutel tot succes bij internationale productieverhuizing

De foodbranche is continu in beweging en dat vraagt van bedrijven binnen deze branche om mee te veranderen. Vragen omtrent kostenefficiënte productie zijn veel voorkomend. Zo ook voor Cloetta, een toonaangevend bedrijf in de zoetwarenbranche. 

Lees verder
RobLees verder
February 14 2017

Aan het woord: Rob Jacobs

Inmiddels is Rob Jacobs al een aantal maanden werkzaam bij Synergo als Consultant Procesoptimalisatie. Tijd dus om Rob wat beter te leren kennen.

Lees verder
Synergo BiancapsdLees verder
January 27 2017

Even voorstellen: Bianca Raats

“Kun je iets over jezelf vertellen?”
“Mijn naam is Bianca Raats en ik ben sinds december 2016 werkzaam bij Synergo als administratief medewerkster. Ik heb jaren gewerkt als tandartsassistente, waarbij ik ook flink wat administratieve klussen afhandelde. Na 25 jaar als tandartsassistente was ik toch op zoek naar meer dynamiek en afwisseling in mijn werk. Viavia ben ik terecht gekomen bij Synergo. Ik voelde gelijk een klik; wat een ontzettend fijne sfeer hier!”

Lees verder