logo-small

Current affairs

Our most recent news items are listed here. Are you interested in all the other news items published by Synergo? If so, click on the link below.

SupermarktLees verder
August 09 2018

Lage marktprijzen vragen om aanpassingen voor voedselproducenten

De kleine plaatselijke supermarkten verdwijnen langzaam uit het straatbeeld; ze worden overgenomen door de grote supermarktketen als Albert Heijn, Lidl en Jumbo. Door het verdwijnen van de kleinere supermarktketen, komt de macht steeds meer te liggen bij de grote partijen.

Lees verder
Kees en Rien ALees verder
July 25 2018

Synergo 10 jaar verder in voedselverwerking

Een mijlpaal voor advies- en ingenieursbureau Synergo Consultancy BV. Als technisch specialisten zetten zij zich al 10 jaar in voor het beter en efficiënter maken van de voedingsmiddelenindustrie; en met succes. 

Lees verder
Agurk-bewerktLees verder
April 13 2018

Goed hygiënisch ontwerp voorkomt voedselbesmetting

Steeds meer voedingsproducten worden industrieel bewerkt voor dat ze worden verkocht. Denk hierbij aan geschilde en voorgesneden aardappelen, groenten en fruit. Andere producten worden zo behandeld dat zij minder of geen suiker, vet, zout en zuren bevatten.

Lees verder
20180330_083338Lees verder
March 30 2018

Even voorstellen: Geert-Jan Vlemmix

Geert-Jan heeft inmiddels verschillende functies beoefend maar bouw en techniek is altijd een passie gebleven. Inmiddels is hij al een paar maanden werkzaam bij Synergo als technisch tekenaar.

Lees verder
Accu's opladenLees verder
February 23 2018

Accu’s opladen; een explosief thema

Water ofwel H2O kun je scheiden in waterstof en zuurstof. En waterstof is brandbaar. Dat leerde Bert van Liere, veiligheidsadviseur bij Synergo, al op jonge leeftijd.

Lees verder
20180131_083652Lees verder
January 31 2018

Oog voor detail: een must voor 3D-tekenaars in de foodbranche

Onze nieuwe Zeeuwse collega Jimmy heeft al een indrukwekkende loopbaan achter de rug in de techniek. Passie voor techniek ontwikkelde hij al op jonge leeftijd. Hij startte eind 2017 bij Synergo als tekenaar en is inmiddels helemaal gesetteld.

Lees verder
20180112_092802Lees verder
January 12 2018

Innovatie binnen foodbranche triggert technische professionals

Marc Moerkens ontwikkelde al op jonge leeftijd een passie voor techniek. Een studiekeuze was voor hem dan ook niet moeilijk. Hij studeerde Mechatronica; eerst op MBO-niveau en later op HBO-niveau. Hij maakte afgelopen oktober de overstap naar Synergo, waar hij meer uitdaging vond en zich meer kon verdiepen in processen en de techniek daarachter.

Lees verder
iStock-614343858Lees verder
December 21 2017

Reductie recalls van voedingsmiddelen door gedegen validatie

Al jaren zien we de hoeveelheid recalls van voedingsmiddelen stijgen. In Nederland alleen al steeg het aantal publicaties van terughaalacties, veiligheids- en allergiewaarschuwingen in 2016 maar liefst 40% ten opzichte van 2015. Kees Vermaire, Operationeel Directeur bij Synergo, verwacht dat de cijfers van 2017 niet veel lager zullen zijn.

Lees verder